Streppel: "Problemen bij Twente niet van belang"

Ger
6 maart 2015, 16:40

Willem II presteert dit seizoen uitstekend in de Eredivisie. Vanavond (vrijdag) kan de ploeg van trainer Jurgen Streppel een nieuwe stap voorwaarts zetten. Bij een thuiszege op het geplaagde FC Twente gaan de Tricolores de Tukkers voorbij op de ranglijst.

"We willen opnieuw laten zien hoe goed we kunnen voetballen, maar liefst wel met een goed resultaat. Het is zaak om vandaag de drie punten over de streep te trekken. Dat zal niet meevallen, want Twente heeft een goede ploeg", zegt Streppel op de clubwebsite. De Enschedese club kwam deze week negatief in het nieuws door de aftrek van drie punten. "Ik heb vroeger bij RKC Waalwijk samengespeeld met Alfred Schreuder, de trainer van Twente. We hebben nog regelmatig contact. Het is heel vervelend als je als trainer in zo'n situatie terechtkomt", beseft Streppel. "Je hebt er geen invloed op, maar het raakt je team wel. Zoiets heeft altijd invloed op een team."

"Het is vervolgens de vraag hoe de spelers daarmee omgaan, en dat is voor iedereen verschillend. Voor onze voorbereiding zijn de problemen bij Twente niet van belang", aldus Streppel. "Zoals altijd gaan we uit van onze eigen kracht en willen we zo goed mogelijk voor de dag komen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen