Van de Looi wil aanvallend FC Groningen zien

Ger
6 maart 2015, 16:51   Bijgewerkt: 6 maart 2015, 16:58

Trainer Erwin van de Looi beseft dat FC Groningen hard toe is aan een competitiezege. De noorderlingen boekten op 31 januari hun laatste overwinning, toen Go Ahead Eagles met 2-0 werd verslagen. Zondag komt hekkensluiter FC Dordrecht op bezoek in Stadion Euroborg.

"De opdracht is heel duidelijk: aanvallend spelen en vanaf het begin de tegenstander onder druk zetten", zegt Van de Looi op de website van FC Groningen. "Daarmee zijn we de afgelopen week vol aan de slag gegaan. En daarbij is het zaak nu de wedstrijd ook te beslissen, als we daarvoor de mogelijkheden krijgen. Want te weinig rendement uit onze kansen halen, heeft ons de afgelopen twee wedstrijden opgebroken."

Lorenzo Burnet en Johan Kappelhof zijn in tegenstelling tot vorige week weer beschikbaar bij FC Groningen. Tom Hiariej, Nick Bakker, Michael de Leeuw en Jarchinio Antonia kampen nog altijd met blessures. Hilal Ben Moussa is bovendien niet wedstrijdfit. Desevio Payne stopte vrijdag iets eerder dan de rest van de groep met trainen, terwijl ook Tjaronn Chery wegens privéomstandigheden afwezig was op het trainingsveld.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen