Guidetti hoopt met Kuyt terug te keren bij Feyenoord

Ger
6 maart 2015, 17:33

John Guidetti hoopt dat Feyenoord komend seizoen over Dirk Kuyt kan beschikken. De Katwijker is zo goed als zeker bezig aan zijn laatste seizoen bij Fenerbahçe en een terugkeer naar Rotterdam lonkt. Guidetti, die eerder zelf op huurbasis voor Feyenoord speelde, ziet ook voor zichzelf een rol weggelegd bij de Kuipbewoners.

"Als hij terug komt zou dat geweldig zijn. Kuyt is een ware Feyenoord-legende. The next level", prijst Guidetti de routinier in gesprek met RTV Rijnmond. "Het zou fantastisch zijn als Feyenoord hem terug kan halen. En hij kan van grote waarde zijn. Kuyt was de enige speler die op het afgelopen WK op vier verschillende posities speelde. En nog overal goed ook."

"Als ze bij Feyenoord ruimte kunnen maken voor Kuyt, dan hopelijk misschien ook voor John", lacht de Zweed van Manchester City, die momenteel op uitleenbasis voor Celtic speelt. "Maar ik weet het niet. Je kan de toekomst niet voorspellen. Maar als ik kom, is het te doen natuurlijk. Ik wil overal spelen. Dat is het belangrijkste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen