Reijners blijft positief na gelijkspel Oranje tegen Finland

Ger
6 maart 2015, 17:49

Het Nederlands vrouwenelftal wist vrijdag ook de tweede groepswedstrijd op het toernooi om de Cyprus Cup niet te winnen. Na de de 1-0 nederlaag tegen Australië bleef het duel met Finland op een doelpuntloos gelijkspel steken. Bondscoach Roger Reijners toont zich ondanks het nieuwe puntenverlies toch tevreden.

"Ik ben met elf andere speelsters begonnen ten opzichte van het duel met Australië van afgelopen woensdag. Tijdens dit toernooi willen we graag iedereen aan het werk zien", legt Reijners uit. "Er waren in dit elftal twee debutanten en een aantal speelsters die hun tweede of derde interland speelden. Zij moesten vol aan de bak tegen een sterke tegenstander. Je zag dat de ploeg vooral in de beginfase nog een beetje zoekende was waar en hoe men de bal wilde hebben. Maar als team waren we ook op zoek naar kansen en dat stemt mij tevreden. Ook verdedigend stond het prima."

Komende maandag sluit Nederland de groepsfase af met een wedstrijd tegen Engeland. Op woensdag komen de Oranje Leeuwinnen ook nog in actie tijdens de finaledag van het toernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen