Treffers Ziyech bezorgen Twente zwaarbevochten remise

Ger
6 maart 2015, 22:05

FC Twente heeft voor de zesde maal op rij niet weten te winnen in de Eredivisie. De Tukkers boekten vrijdagavond een 2-2 gelijkspel tegen thuisploeg Willem II. Twente-huurling Jerson Cabral zette de Tilburgers met twee doelpunten op een comfortabele voorsprong. Hakim Ziyech wist een blamage van zijn ploeg te voorkomen.

Het gelijkspel is een nieuwe tegenvaller voor trainer Alfred Schreuder. Twente wist in de maand februari slechts één punt te bemachtigen. Bovenop de matige prestaties kwam deze week bovendien een vernietigende uitspraak van de KNVB, die de club drie punten in mindering bracht vanwege financieel wanbeleid.

Twente begon niet eens zo slecht aan de wedstrijd. Hakim Ziyech had na een kwartier spelen de openingstreffer op zijn schoen, toen de middenvelder een terugspeelbal van Jordens Peters wist te onderscheppen. Hij kwam echter niet verder dan het zijnet. Vlak voor rust benutte de ploeg eindelijk een kans. Hakim Ziyech schoot de 2-1 binnen, door een vrije trap prachtig in de bovenhoek te plaatsen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen