Stevens schiet weinig op met gelijkspel tegen Hertha

Ger
6 maart 2015, 22:38   Bijgewerkt: 6 maart 2015, 23:09

Trainer Huub Stevens blijft met VfB Stuttgart de nummer laatst in de Bundesliga. Voor eigen publiek eindigde het duel met het eveneens laaggeklasseerde Hertha BSC in een doelpuntloos gelijkspel.

Door het resultaat is het zeer onzeker of Stevens nog langer op de bank bij Stuttgart mag blijven zitten. De positie van de Limburger, die de vertrokken Armin Veh in november opvolgde, staat door de teleurstellende resultaten al geruime tijd onder druk. Stevens moet wellicht plaats maken voor Alexander Zorniger, die met de clubleiding al een akkoord zou hebben over een driejarig contract.

Stuttgart heeft nu een achterstand van vier punten op de veilige vijftiende plek. Hertha staat voorlopig op de veertiende positie. De bezoekers traden in Stuttgart overigens aan met liefst drie voormalige Eredivisie-spelers. John Heitinga deed alleen de eerste helft mee, terwijl Roy Beerens en Salomon Kalou de volledige wedstrijd binnen de lijnen stonden. Heitinga kreeg al na 25 seconden de gele kaart, voorlopig de snelste boeking dit seizoen in de Bundesliga. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen