Cabral doet werkgever Twente pijn: "Was extra gebrand"

7 maart 2015, 11:36

Jerson Cabral wordt dit seizoen door FC Twente verhuurd aan Willem II, waar hij de laatste weken een vaste basisklant is. Vrijdagavond deed hij zijn eigenlijke werkgever pijn, door tegen Twente al binnen een halfuur twee keer te scoren. De Tukkers kwamen uiteindelijk nog langszij (2-2), maar Cabral beseft dat hij zich aardig in de kijker heeft gespeeld in Enschede.

"Ik denk dat ik mijn stempel aardig op de wedstrijd heb gedrukt", zegt hij tegen FOX Sports. "Ik was wel extra gebrand. Ik sta nog onder contract bij Twente, dus dan wil je wel laten zien dat ze je hebben laten gaan." Cabral vierde zijn doelpunten zeer uitbundig. "Ik ben nu speler van Willem II. Dus als ik voor Willem II scoor, dan juich ik. Ik heb niets tegen Twente, maar ik juich gewoon voor mij persoonlijk en de club Willem II."

Het waren de eerste doelpunten voor de aanvaller in drie jaar tijd. Hij moest zich na zijn puike optreden dan ook melden bij de dopingcontrole. "Alsof ze het niet vertrouwden", lacht Cabral. "Ze keken me wat raar aan bij de dopingcontrole, toen ik dat tegen ze zei."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen