Hahn: "Geen ramp om bij Feyenoord op bank te zitten"

7 maart 2015, 13:19

Warner Hahn maakt bij PEC Zwolle wekelijks speelminuten in de Eredivisie, maar zou het niet erg vinden om volgend seizoen reservedoelman van Feyenoord te zijn. De doelman wordt momenteel uitgeleend aan De Blauwvingers, maar keert waarschijnlijk na dit seizoen terug in Rotterdam. Daar wacht hem mogelijk een rol als tweede doelman achter Kenneth Vermeer.

Erwin Mulder is nu tweede keeper bij Feyenoord, maar zijn contract loopt na dit seizoen af. "Laat duidelijk zijn dat ik het absoluut geen ramp vindt om bij Feyenoord op de bank te zitten. Of te spelen, nog beter", zegt Hahn in gesprek met De Stentor. Hij is blij dat hij op de laatste dag van de transferperiode in augustus overstapte naar Zwolle. "Die keuze in augustus heeft goed uitgepakt, maar het is wel makkelijk om dat achteraf te zeggen."

Hij leert veel van het spelen op het hoogste niveau. "Je wordt beter als je wekelijks speelt, je herkent situaties eerder. Ik ben ook wel wat rustiger geworden", vervolgt Hahn. "De eerste wedstrijd was tegen PSV (3-1), dat was meteen feest. In de tweede wedstrijd, bij AZ, maakte ik een fout, dat kostte een punt. Maar de ploeg heeft mij toen goed geholpen, ik hield ook het vertrouwen van de trainer. Dan kom je wel sterker uit dat soort situaties."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen