Traoré: "Kan concurreren met Willian en Hazard bij Chelsea"

7 maart 2015, 14:51

Bertrand Traoré maakt bij Vitesse indruk in de Eredivisie. De huurling van Chelsea vertrekt na dit seizoen normaal gesproken weer naar Londen, om zich bij de selectie van de koploper van Engeland te voegen. Daar wacht een pittige concurrentiestrijd met de aanvallers van The Blues, maar de spits maakt zich geen zorgen. Hij denkt dat hij zich kan meten spelers van het kaliber Eden Hazard en Willian.

Hij hoopt spoedig te schitteren op Stamford Bridge. "Dat is mijn ultieme droom en grote doel'', zegt Traoré in het AD. "Ik ben altijd klaar voor Chelsea als dat nodig is. Ik hou ervan de uitdaging aan te gaan. Daarmee zeg ik niet dat ik te goed ben voor Vitesse. Geen enkele speler is te goed voor zijn club, omdat elke club je altijd helpt een betere speler te worden."

Als José Mourinho komende zomer besluit Traoré terug te halen, wacht hem een concurrentiestrijd met Diego Costa, Hazard en Willian. "Ik kan met die spelers concurreren'', denkt de aanvaller uit Burkina Faso. "Het draait volgens mij allemaal om zelfvertrouwen. Dat heb ik. Ik werd hard en doe er alles aan om daar te komen."

De kans dat hij een tussentop moet nemen bij een andere club uit de Premier League, is groot. "Maar dat beslist Chelsea. Ik kan alleen maar blijven knokken en goals blijven scoren. Als spits maak je er nooit genoeg.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen