Robben in basis Bayern, Van der Vaart op HSV-bank

7 maart 2015, 15:09

Arjen Robben staat zoals verwacht aan de aftrap bij Bayern München, dat vanmiddag (zaterdag) om 15.30 uur op bezoek gaat bij Hannover 96. De topscorer van de Bundesliga heeft een prima staat van dienst tegen de huidige nummer elf van de competitie. Hij scoorde namelijk tien keer in de laatste zeven wedstrijd tegen Hannover.

Bij Bayern starten Franck Ribéry, Robert Lewandowski en Bastian Schweinsteiger op de reservebank. Trainer Pep Guardiola heeft voor Robben, die met zeventien goals topscutter is van de Bundesliga, dus wel een basisplaats ingeruimd. Bij Hamburger SV is er net als vorige week geen plek voor Rafael van der Vaart, die op de reservebank begint. De Oranje-international staat in de belangstelling van het Amerikaanse Sporting Kansas City en de geruchten van een mogelijke transfer zullen door de reserverol van Van der Vaart waarschijnlijk nog meer aanzwengelen. HSV speelt om 15.30 uur tegen Borussia Dortmund.

Klaas-Jan Huntelaar staat in de basis van Schalke 04, dat het opneemt tegen 1899 Hoffenheim, dat zevende staat. Schalke gaat op zoek naar eerherstel na de 3-0 nederlaag van vorige week tegen rivaal Borussia Dortmund.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen