Willems blij met aanstelling Kluivert bij voetbalbond Curaçao

7 maart 2015, 15:29

Jetro Willems is zeer te spreken over het feit dat Patrick Kluivert aan de slag gaat als adviseur van de voetbalbond van Curaçao. De Oranje-international, die Curaçaose ouders heeft, vindt het een goede zaak dat de voormalig spits zich gaat bemoeien met de voetbalzaken van het eiland.

"Het is interessant voor de voetballers daar en ook voor de Antillianen in Nederland. Het is een mooie ontwikkeling", zegt de speler van PSV tegen De Telegraaf. Hij voelt zich erg verbonden met Curaçao. "Ik heb veel familie daar", zegt de linksback, die het eiland steunt met donaties voor het goede doel. "Je wil toch wat terug doen. Curaçao gaat me aan het hart."

Willems is met PSV op weg naar de titel in de Eredivisie. Hij gaat er niet vanuit dat zijn ploeg de elf punten voorsprong nog gaat weggeven. "We zijn volwassener en stabieler in vergelijking met vorig seizoen", vindt hij. "We weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Ik vind dat we ook tegen Ajax heel volwassen hebben gespeeld. Je wint ook niet zomaar elf eredivisieduels op rij. Het is belangrijk om dat direct weer voort te zetten. De eerste wedstrijd na de nederlaag is daarom heel belangrijk."

PSV speelt vanavond (zaterdag) in Deventer tegen Go Ahead Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen