Pastoor: "Natuurlijk wil Sparta naar Eredivisie promoveren"

7 maart 2015, 16:23

De start van Alex Pastoor bij Sparta was veelbelovend, maar de laatste weken gaat het weer wat minder met de club uit Rotterdam. De laatste drie duels gingen verloren, waardoor de ploeg nog altijd achtste staat in de Jupiler League. Pastoor, die in december aangesteld werd bij de club, richt zich nog altijd op promotie naar de Eredivisie.

De oefenmeester begon prima in Rotterdam, maar kreeg daarna met mindere tijden te maken. Volgens de coach is dat niet gek. "Want als je trouwt met iemand, dan blijkt na een paar weken dat je partner geen bloemetjes poept. Maar dat is thuis goed gegaan en bij Sparta ook. Het spel stemt mij nog steeds tevreden, het rendement in het benutten van kansen moet omhoog. Dat moeten we snel leren en tegelijk in de praktijk brengen", zegt hij tegen RTV Rijnmond.

Er zit veel druk op de roemruchte Jupiler League-club, die zo graag weer terug zou keren op het hoogste niveau. "Natuurlijk willen we promoveren, maar de termijn hebben we in het midden gelaten. Het is lastig om midden in een seizoen in te stappen. Maar ik wil elke wedstrijd winnen. Als we dat doen, dan doen we mee aan de play-offs en kunnen we promoveren. Normaal zeg je, we gaan het spelniveau verbeteren en aan de hand daarvan wil je punten pakken. Maar ik heb het omgedraaid, presteren staat voorop met de play-offs die al naderen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen