El Ahmadi: "Mijn toekomst is niet verbonden aan Rutten"

7 maart 2015, 17:10

Karim El Ahmadi betreurt het aanstaande vertrek van Fred Rutten bij Feyenoord, maar laat zijn eigen toekomst daar niet van afhangen. Dat zegt de middenvelder in gesprek met RTV Rijnmond. "Mijn toekomst is niet verbonden aan Fred Rutten."

Rutten haalde El Ahmadi afgelopen zomer naar de Kuip. Hij vindt het dan ook jammer dat de coach vertrekt uit Rotterdam, maar dat betekent niet dat hij zelf ook de deur achter zich dichttrekt. "Ik nog twee jaar een contract en bovendien heb ik het naar mijn zin hier", zegt de middenvelder, die begrip heeft voor de keuze van Rutten om Feyenoord te verlaten. "Hij heeft mij uitgelegd waarom hij weggaat en ik neem hem niets kwalijk."

Het aanstaande vertrek van de coach betekent niet dat El Ahmadi geen perspectief meer ziet bij de Rotterdammers. "Dat zie ik nog wel. We hebben een jonge groep waarmee ik nog steeds prijzen wil pakken. Ik hoop dat er aankomende zomer niet teveel spelers weggaan."

El Ahmadi verwacht dat Rutten en de selectie het seizoen goed gaan afsluiten. "Deze trainer zal ons scherp houden. Het kaarsje gaat niet vroegtijdig uit, daar zijn we allemaal professionals voor." Zondag speelt Feyenoord in eigen huis tegen NAC Breda. "Wij zijn niet in beste doen, maar we hebben laten zien dat we van iedereen kunnen winnen. Europees voetbal halen is de doelstelling."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen