Necid voor het eerst in 2015 in PEC Zwolle-basis

7 maart 2015, 20:32

Voor het eerst sinds zijn terugkeer bij PEC Zwolle heeft Tomas Necid een basisplaats. De Tsjechische aanvaller verschijnt zaterdag aan de aftrap in de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. Vorige week was hij nog invaller tegen Vitesse, toen hij zijn rentree maakte van een voetblessure.

PEC Zwolle huurde Necid voor de eerste seizoenshelft van CSKA Moskou. In januari werd hij weer verwacht in de Russische hoofdstad. Hij leek verkocht te gaan worden aan een Italiaanse club, maar een transfer ketste af, waarna de Moskovieten zijn contract ontbonden. PEC Zwolle anticipeerde en legde hem op transfervrije basis vast.

Bij SC Cambuur ontbreken Bartholomew Ogbeche, Sinan Bytyqi (beiden geblesseerd) en Vytautas Andriuskevicius (geschorst). Hierdoor heeft coach Henk de Jong moeten puzzelen. Daniel de Ridder en Martijn Barto vervangen respectievelijk Bytyqi en Ogbeche. Door de afwezigheid van Andriuskevicius heeft ook Calvin Mac Intosch een basisplek bij de Friezen.

De aftrap bij PEC Zwolle - SC Cambuur, in het IJsseldelta Stadion, is om 20.45 uur.

Opstellingen

PEC Zwolle: Hahn; Van Polen, Sainsbury, Van der Werff, Van Hintum; Saymak, Brama; Lukoki, Drost, Thomas; Necid

SC Cambuur: Nienhuis; Pereira, Reijnen, Mac Intosch, Bijker; El Makrini, Van de Streek, Bakker; De Ridder, Barto, Narsingh

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen