Aston Villa ook in FA Cup te sterk voor West Brom

7 maart 2015, 20:48

Aston Villa is doorgedrongen tot de halve finales van de FA Cup. Zonder de geblesseerde Ron Vlaar maar met Leandro Bacuna als basisspeler werd zaterdag bij de laatste acht van het Engelse bekertoernooi gewonnen van West Bromwich Albion. Op het eigen Villa Park werd het 2-0.

Aston Villa was daarmee voor de tweede keer in korde tijd voor eigen publiek te sterk voor West Brom. Afgelopen dinsdag werd in de competitie al met 2-1 gewonnen. Toen maakte de Belg Christian Benteke met een strafschop in de 94ste minuut het verschil. Ditmaal ging het makkelijker voor Aston Villa.

Fabian Delph opende in de 51ste minuut de score, Scott Sinclair bepaalde in de 85ste minuut de eindstand op 2-0. De aanvaller scoorde uit een counter met een schot uit de draai. Beide teams eindigden het duel met tien man: Claudio Yacob van West Brom kreeg in de tachtigste minuut zijn tweede gele kaart, in de derde minuut van de extra tijd overkwam Aston Villa-speler Jack Grealish hetzelfde.

Eerder op de dag bleef het bij Bradford City - Reading, respectievelijk actief op het derde en tweede niveau, 0-0 en dus volgt daar een replay. Zondag speelt Liverpool tegen Blackburn Rovers (2) en maandag is de kraker tussen Manchester United en Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen