Nijland: "Ik train regelmatig op zwabberballen"

8 maart 2015, 11:17

Met een heerlijk afstandsschot bepaalde Stef Nijland zaterdag de eindscore in de thuiswedstrijd van PEC Zwolle tegen SC Cambuur op 6-1. "Het was van behoorlijk ver. Ik train regelmatig op zwabberballen", zei Nijland na afloop bij FOX Sports. "In eerste instantie dacht ik dat hij over zou gaan, maar de bal daalde net op tijd onder de lat. Geweldig om zo af te sluiten."

Nijland kwam als invaller binnen de ploeg bij PEC Zwolle en was met een hattrick de grote man aan de zijde van de Blauwvingers. "Na de 3-0 zag je dat er ruimtes kwamen, daar hou ik wel van", vervolgde hij. "Je ziet dat, wanneer er veel ruimtes vallen, we goed kunnen voetballen. Uiteindelijk maken we er zes, een mooie avond."

Daarmee won PEC Zwolle na vier nederlagen op rij weer eens in de Eredivisie. Nijland: "Bij deze club staat er niet snel druk op. Maar als je vier keer verliest, dan moet je wel een keer winnen. En als je dat op zo'n overtuigende manier doet, dan geeft dat veel vertrouwen richting het vervolg van deze competitie. We hebben een grote stap gezet richting hetgeen we willen bereiken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen