Wijnaldum wil ongelijk Van Hanegem bewijzen

8 maart 2015, 11:27

PSV-captain Georginio Wijnaldum wil het ongelijk van Willem van Hanegem bewijzen. De Kromme schreef eerder deze week in zijn column voor het Algemeen Dagblad dat de Eindhovenaren, fiere koploper in de Eredivisie, zomaar in elkaar kunnen storten na de verloren topper tegen Ajax van afgelopen weekend.

PSV legde zaterdag alvast een stevige basis om het tegendeel te bewijzen. Het won met 0-3 bij Go Ahead Eagles, vooral dankzij een wervelend optreden in de eerste helft. "Mentaal zit het wel goed bij ons. We hebben weer laten zien een sterk team te zijn", zegt Wijnaldum tegen het ANP. "Wij kunnen tegenslagen overwinnen, de nare smaak van vorige week is weggespoeld. Willem heeft veel verstand van voetbal, die roept niet zomaar iets. Daarom ga ik niet al na één wedstrijd zeggen dat hij ongelijk heeft. We bewijzen pas het tegendeel als we blijven winnen."

Wijnaldum stoort zich overigens niet aan de woorden van Van Hanegem. "Ach, iedereen mag zijn mening hebben. Zeker bij een topclub krijg je na een nederlaag kritiek", besluit hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen