Ancelotti baalt van aanvallende problemen bij Real

8 maart 2015, 14:17

Real Madrid kwam zaterdag voor de tweede week op rij niet tot winst in La Liga. Na het 1-1 gelijkspel tegen Villarreal werd met 1-0 verloren in de uitwedstijd tegen Athletic de Bilbao. Coach Carlo Ancelotti vindt dat zijn elftal het vooral offensief liet afweten.

"De wedstrijd was in evenwicht. Athletic speelde compact, heeft goed verdedigd en een doelpunt gemaakt", zei Ancelotti na afloop. "Onze problemen liggen niet achterin, maar eerder voorin. Daar hebben we nog geen oplossing voor gevonden. In twee duels hebben we alleen gescoord uit een penalty. Daar moeten we aan werken, het ontbreekt ons aan effectiviteit."

"We gingen te veel voor eigen succes, we zochten naar een individuele oplossing", aldus Ancelotti. "Het is verwarrend wat wij doen op dit moment. We spelen in een te laag tempo, zonder een goede balcirculatie. Daarnaast kunnen de aanvallers de ruimtes niet vinden. Er is geen enkel probleem tussen Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo. Ze hebben geen goede wedstrijd gespeeld, maar zij zijn niet de enige die schuld hebben aan het verlies. Dat heeft iedereen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen