El Ahmadi baalt van vertrek Rutten bij Feyenoord

8 maart 2015, 22:16

Fred Rutten kondigde deze week aan dat hij aan het einde van het seizoen zal vertrekken bij Feyenoord. Karim El Ahmadi, een belangrijke pion op het Rotterdamse middenveld, betreurt het feit dat de coach de club in de zomer verlaat. "De meeste spelers die ik heb gesproken balen er wel van. En ik ook."

Het is duidelijk dat El Ahmadi het jammer vindt dat Rutten volgend seizoen niet meer in De Kuip werkzaam is. "Om eerlijk te zijn ben ik hier ook gekomen omdat hij bij Feyenoord aan de slag ging", geeft de middenvelder toe in gesprek met de NOS. Hij begrijpt het besluit van de coach wel. "Hij heeft mij dingen uitgelegd en daar sta ik volkomen achter. Ik vind het erg jammer, maar als speler moet je ook verder. Iedereen had het erover dat het seizoen al over is, maar ik wil nog knokken om de bovenste plaatsen."

El Ahmadi wil niet te veel zeggen over mogelijke opvolgers van Rutten. "Dat laat ik aan Martin van Geel over. Feit is wel dat het een zware klus is, dat zullen heel veel trainers beamen. En dan gaan we volgend seizoen met een nieuwe trainer weer voor het kampioenschap", stelt de vaste basiskracht van Feyenoord.

Rutten toonde zich nuchter, toen hem gevraagd werd naar zijn aanstaande vertrek. "We zijn allemaal professionals. Maar als je een jaartje of 27, 28 bent, dan ga je er wat makkelijker mee om dan die jonge jongens in onze verdediging. Die moeten dit allemaal leren, want dit gaan ze nog wel vaker meemaken in hun carrière."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen