Van der Kallen baalt: "Geen goede zaak voor ADO"

9 maart 2015, 08:08

Na de komst van de Chinese miljoenen leek de rust terug te kunnen keren bij ADO Den Haag, maar niets is minder waar. Directeur Maarten Fontein zorgde voor een nieuw hoofdstuk in de Haagse soap door per direct op te stappen, omdat hij niet kon leven met de gedragsregels die hij vanuit China opgelegd gekregen had.

Voormalig clubeigenaar Mark van der Kallen, die onlangs zijn aandelen verkocht aan de Chinees Hui Wang, betreurt het plotselinge vertrek van Fontein. "Als je het niet met elkaar eens bent, probeer dan met elkaar binnenskamers tot een goede regeling te komen. Dit is voor ADO geen goede zaak", zegt hij bij Omroep West. Van der Kallen is onaangenaam verrast. "Het verbaast mij zeer. Mensen uit China hebben een andere manier van denken en werken dan wij. Ik dacht dat het met Maarten op de bok goed aan elkaar te plakken zou zijn."

Fontein gaf vorige week aan dat hij, naar zijn idee, 'loopjongen' werd bij ADO Den Haag. "Met allerlei ridicule bepalingen. Zo stond er letterlijk dat ik op wedstrijddagen als eerste op het stadion moest zijn en pas als laatste mocht vertrekken. En meer van dit soort voorwaarden. Waar deze ommezwaai vandaan komt? Ik heb werkelijk waar geen flauw idee, maar ik weiger hier aan mee te doen", liet hij weten bij Voetbal International.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen