Raiola noemt de zeven clubs die Pogba willen

9 maart 2015, 08:35

Mino Raiola doet er alles aan om de marktwaarde van Paul Pogba verder op te schroeven. In de Italiaanse krant Tuttosport meldt de zaakwaarnemer dat er volop concrete belangstelling is in de middenvelder van Juventus. Hij noemt de geïnteresseerde clubs, zeven in totaal, zelfs bij naam.

"Zeven clubs zitten achter hem aan, dat is zeker. En dat zijn clubs die hem kunnen betalen: Real Madrid, FC Barcelona, Paris Saint Germain, Bayern München, Manchester United, Manchester City en Chelsea", beweert Raiola. Het huidige contract van de 21-jarige Pogba bij Juventus loopt tot de zomer van 2019. "Hij heeft onlangs bijgetekend, om die reden zijn er niet veel clubs die hem kunnen betalen. Maar we staan open voor gesprekken met alle clubs die erin slagen om overeenstemming te bereiken met Juventus", aldus Raiola.

Met Juventus werd Pogba de afgelopen seizoenen kampioen van Italië. De Franse middenvelder, door Juve in 2012 weggeplukt bij Manchester United, geldt als één van de grootste talenten ter wereld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen