Ancelotti houdt vast aan bekritiseerd 'BBC'-trio

9 maart 2015, 15:03

Met Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo beschikt Real Madrid op papier over een voorhoede om van te watertanden, maar in praktijk valt het rendement tegen. Met name de laatste weken loopt het stroef met de 'BBC'-voorhoede, zoals het genoemd wordt. Toch wijzigt coach Carlo Ancelotti niets.

Ook in de Champions League-wedstrijd tegen Schalke 04 starten Bale, Benzema en Ronaldo, verklapte Ancelotti een dag voor het duel. "Ze blijven staan, op dezelfde posities. Ik heb vertrouwen in ze", sprak de Italiaan. Hoewel hij na de competitienederlaag tegen Athletic de Bilbao (1-0) nog nadrukkelijk stelde dat de problemen van zijn team voorin lagen, nuanceert hij dat nu enigszins. "Dat onze aanvallers de laatste wedstrijden weinig gescoord hebben, komt omdat de rest van het team ze in aanvallend opzicht te weinig ondersteunt", denkt hij.

Door de nederlaag tegen Bilbao is Real de koppositie in de Spaanse competitie kwijt aan FC Barcelona. Het leidde tot een mini-crisis, waarbij harde woorden vielen. "Na de wedstrijd heb ik mijn gevoel over proberen te brengen op de spelers. Ze begrepen het, ik denk dat iedereen weet welke problemen we hebben. Iedere wedstrijd is voor ons vanaf nu een mooie gelegenheid om deze problemen te repareren en op te lossen."

Tegen Schalke 04 verdedigt Real Madrid voor eigen publiek een comfortabele 2-0 voorsprong.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen