Sneijder: "Slag verloren, maar oorlog gaan we winnen"

9 maart 2015, 21:27

In de afgelopen twee edities van de beladen stadsderby tussen Fenerbahçe en Galatasaray in de Turkse Süper Lig was Wesley Sneijder de held van Galatasaray, maar de Nederlandse middenvelder zag dat zijn landgenoot Dirk Kuyt ditmaal voor de beslissing zorgde in de burenruzie. Door een treffer van de Katwijker werd het zondag 1-0 voor Fenerbahçe.

Kuyt zorgde voor een groot feest bij Fenerbahçe. "Maar de praktijk is dat wij nog gewoon één punt voor staan", reageert Sneijder volgens De Telegraaf op de Turkse titelstrijd. De middenvelder van Galatasaray is gefrustreerd over de wijze waarop de wedstrijd uit handen werd gegeven. "Hoe wij de goal weggeven... Als het je niet lukt om te winnen, moet je het punt koesteren. Dan hadden we Fenerbahçe op vier punten afstand gehouden."

"We hebben deze slag verloren, maar de oorlog gaan we winnen", verzekert Sneijder. "We moeten zorgen dat deze nederlaag niet doorwerkt en dat we snel een goed resultaat boeken", aldus de Oranje-international, die de lijnen uitzet bij Galatasaray. "Ik kan tevreden zijn over mijn eigen spel, maar koop daar helemaal niks voor. Ik had liever waardeloos gespeeld en wel drie punten meegenomen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen