Juventus elf punten los: "Maar de weg is nog lang"

9 maart 2015, 23:56

Juventus staat dankzij de 1-0 overwinning op Sassuolo van maandagavond maar liefst elf punten los van nummer twee AS Roma, maar trainer Massimiliano Allegri waarschuwt zijn spelers dat de titelstrijd in de Serie A nog niet gespeeld is. Hij wil zich nog niet rijk rekenen.

Het lijkt een onoverbrugbaar gat te zijn, maar Allegri wil niet te voorbarig zijn. "Absoluut niet. Er is nog een lange weg te gaan, we moeten rustig blijven en geen haast hebben met het kampioenschap. Er komt nog een serie met belangrijke wedstrijden aan", aldus de coach van Juventus, dat nog meestrijdt op drie verschillende fronten: in de Serie A, de Champions League en de Coppa Italia.

"Het winnen van de Scudetto is het primaire doel", geeft Allegri aan. "De Champions League is een droom", stelt de coach van La Vecchia Signora. Juventus wist het heenduel met Borussia Dortmund met 2-1 te winnen. In de Coppa Italia werd de eerste wedstrijd tegen Fiorentina met 1-2 verloren. "We zullen zien of we goed genoeg zijn om het om te keren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen