Huntelaar blinkt uit: "De bal zat er lekker in"

Ger
10 maart 2015, 23:28

Klaas-Jan Huntelaar etaleerde zijn topvorm in de Champions League-return tegen Real Madrid. Mede door twee doelpunten van de spits zegevierde Schalke 04 verrassend met 3-4 in Estadio Santiago Bernabéu. Die zege was na de 0-2 nederlaag in Gelsenkirchen echter net niet voldoende om verder te bekeren.

"Als team hebben we een goede prestatie neergezet", zegt Huntelaar in gesprek met de NOS. "We probeerden ze vroeg onder druk te zetten, zodat ze niet aan voetballen toekwamen. Dat lukte, want zelfs het publiek keerde zich tegen de eigen ploeg. Je zag dat het zelfvertrouwen bij Real niet in orde was."

De oud-Ajacied schoot Schalke in de veertigste minuut naar een 1-2 voorsprong. "Het was jammer dat we voor de rust nog de 2-2 incasseerden. En vervolgens kwamen we al vroeg in de tweede helft ook op achterstand. Maar we zijn desondanks goed doorgegaan."

Leroy Sané zette Schalke op 3-3, waarna Huntelaar met een geweldige uithaal zowaar de winnende treffer voor zijn rekening nam. "Ja, die zat er lekker in", lacht de spits. "Helaas hebben we het ondanks de overwinning toch niet gered. Da's balen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen