PSV verwacht nog drie à vijf jeugdspelers aan te trekken

11 maart 2015, 08:17

PSV presenteerde afgelopen week de achttienjarige Laros Duarte (Sparta) als aanwinst voor komende zomer en in eerder stadium werd de zestienjarige Italiaan Gianluca Scamacca al weggeplukt bij AS Roma. Het past in een onderdeel van het beleid van de Eindhovense club, die niet uitsluit dat er nog meer talenten aan boord gehaald zullen worden

"We zullen niet nalaten om uitzonderlijke talenten te halen als we die zelf voor die posities niet in huis hebben", stelt Art Langeler, in het Philips Stadion werkzaam als hoofd jeugdopleiding, in De Telegraaf. "Ik verwacht dat we de komende tijd nog zeker drie à vijf Nederlandse jeugdspelers aan zullen trekken."

Mochten er komende zomer belangrijke en meer ervaren spelers uit Eindhoven vertrekken, dan zal PSV waarschijnlijk ook de markt op gaan. "Ervaren krachten die vertrekken, zullen vervangen worden door spelers van vergelijkbaar niveau. Daar hebben we nu geen jeugdspelers voor. Maar Depay heeft ook eerst drie seizoenen meegedraaid, voordat hij op het niveau kwam, waar hij dit seizoen zit. Andere jonge spelers moeten nu ook de tijd krijgen om zich door te ontwikkelen", besluit Langeler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen