Koch scheurt kruisband en zet punt achter seizoen

11 maart 2015, 08:43

Menno Koch heeft een flinke dreun te verwerken gekregen. De twintigjarige verdediger van NAC Breda moet een streep zetten door de rest van het huidige seizoen en het begin van de nieuwe jaargang. De huurling van PSV heeft zijn rechter kruisband afgescheurd en zal daardoor maandenlang uit de roulatie liggen. Het fysieke ongemak is dinsdag aan het licht gekomen in een mri-scan.

"Verschrikkelijk", reageert Koch tegenover het Brabants Dagblad op zijn blessure. "Ik ben er kapot van. Dit is echt heel klote", aldus de jonge verdediger, die waarschijnlijk het hele kalenderjaar 2015 zal moeten revalideren. Een flinke streep door de rekening voor de NAC'er, die sinds de winterstop gehuurd wordt van PSV. Hij maakte de afgelopen tijd dusdanig veel indruk dat trainer Robert Maaskant hem een extra jaar wil huren.

Koch liep de zware blessure afgelopen zondag op in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (3-0 verlies). Na 25 minuten spelen moest de verdediger het veld verlaten, na een door hemzelf gemaakte overtreding op Elvis Manu. Koch raakte hierbij niet alleen geblesseerd, maar kreeg ook een gele kaart van scheidsrechter Pieter Vink.

Het lijkt erop dat Henrico Drost de vervanger is van Koch in de centrale defensie van NAC. De verdediger is hersteld van een blessure die hem vier maanden lang parten speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen