Schalke was dichtbij: "We zijn blij, maar ook teleurgesteld"

11 maart 2015, 10:01

Niemand gaf Schalke 04 nog enige kans op plaatsing voor de kwartfinales van de Champions League. De ploeg uit Gelsenkirchen verloor het eerste deel van het tweeluik met Real Madrid in eigen huis met 0-2, waardoor Die Königsblauen voor de return kansloos geacht werden door de buitenwacht. De Duitsers kwamen toch nog akelig dicht in de buurt van de kwartfinale, aangezien er met 3-4 gewonnen werd in het Estadio Santiago Bernabéu van de titelhouder.

"We speelden een geweldige wedstrijd en droomden ervan om door te gaan", zegt Schalke-coach Roberto Di Matteo na de knappe prestatie in Madrid. "We hebben vier doelpunten gemaakt tegen Real Madrid, maar zijn niet verder. We zijn blij, maar ook teleurgesteld. We hadden een beetje pech, aangezien we in beide duels de paal hebben geraakt", aldus de Italiaanse trainer.

"Cristiano Ronaldo heeft in beide wedstrijden het verschil gemaakt", vindt Di Matteo, die de Portugees in totaal drie keer (twee keer in Madrid, één keer in Gelsenkirchen) zag scoren. "We hebben een jong team, maar we hebben alles gegeven. Met een moedige speelwijze hebben we vier keer gescoord. Iedereen verwachtte dat Real Madrid wel even zou winnen", aldus de Italiaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen