Basel op waarde geklopt: "We waren niet op ons best"

11 maart 2015, 11:10

FC Basel moest over twee wedstrijden duidelijk haar meerdere erkennen in FC Porto, in de achtste finale van de Champions League. Nadat de heenwedstrijd in Zwitserland nog in een 1-1 remise eindigde, werden de Zwitsers in de return in Portugal met 4-0 afgedroogd. Coach Paulo Sousa stelt dat zijn ploeg op waarde geklopt is door de Portugezen.

"Ik ben teleurgesteld over het resultaat, maar kijk wel met trots terug op ons Champions League-seizoen", aldus Sousa. "Tegen Porto waren we niet op ons best, zij waren in beide wedstrijden beter. Porto heeft veel kwaliteit en was gewoon de betere ploeg. Voor ons is het zaak om het seizoen goed te eindigen, zodat we volgend jaar weer op dit niveau mogen acteren", zegt de trainer van Basel, dat in de nationale competitie ruim aan de leiding gaat.

Sousa vindt het wel jammer dat Basel niet wist te pieken op het juiste moment. "We waren niet in staat om goed positiespel te spelen en effectief druk te zien. Ik hou van voetbal en tempo in het spel, maar we waren niet goed genoeg. Als we zo goed waren als in oktober, november en december, dan was het resultaat anders geweest. "

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen