Utrecht moet diep in buidel tasten voor Haller

11 maart 2015, 12:43

FC Utrecht is zeer te spreken over de wijze waarop Sébastien Haller zich manifesteert in de Domstad. De huidige nummer elf van de Eredivisie huurt de boomlange spits van de Franse Ligue 2-club AJ Auxerre, maar wil hem graag op permanentte basis inlijven. Utrecht hikt echter wel aan tegen de transfersom van acht ton, die de Fransen voor de speler vragen.

Biedt Utrecht lager dan 800.000 euro, dan komt het eerste kooprecht die club in de huurovereenkomst bedongen heeft te vervallen. "We hebben nog even, tot eind mei. Sébastien begon onwennig, maar boekt nu natuurlijk grote progressie. Hij scoort en bovenop zijn basiskwaliteiten pikt hij veel op van wat de staf hem aanreikt", zegt manager spelerszaken Edwin de Kruijff in het Algemeen Dagblad.

Haller maakte tot dusver zeven doelpunten in het shirt van Utrecht. Besteden de Domstedelingen acht ton aan de Fransman, dan houdt dat in dat Utrecht maar iets meer voor hem betaald hebben dan voor Ramon Leeuwin, Anouar Kali, Timo Letschert, Danny Verbeek, Chris Kum, Kristoffer Peterson, Ruud Boymans en Rubio Rubin bij elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen