Casillas begrijpt fluitconcert: "Maar we zitten in de koker"

11 maart 2015, 12:51

Real Madrid kwam dinsdagavond met de schrik vrij in de achtste finale van de Champions League. Het was maar goed dat de Spaanse topclub de eerste confrontatie met Schalke 04 met 0-2 had gewonnen, aangezien er in het eigen Estadio Santiago Bernabéu verrassend met 3-4 werd verloren van de Duitsers. Aanvoerder Iker Casillas, die samen met zijn teamgenoten uitgefloten werd door het Madrileense publiek, baalt van de huidige vorm van de titelhouder.

Real Madrid ging wel door naar de kwartfinale, maar werd getrakteerd op een behoorlijk fluitconcert van de eigen aanhang. "Maar het is het belangrijkste dat we onze titel nog kunnen verdedigen", zegt Casillas. "We zitten gewoon in de koker bij de loting, dus kunnen we deze slechte wedstrijden vergeten. We moeten ons zo snel mogelijk verbeteren", realiseert de ervaren goalie zich.

Afgelopen weekend ging Real Madrid met 1-0 ten onder in het San Mamés van Athletic de Bilbao, nu was Schalke 04 dus met 3-4 te sterk. Casillas begrijpt dat het de nodige onvrede bij de fans teweegbrengt. "Het Bernabéu wil ons zien winnen. We snappen dat het publiek zich zorgen maakt, dat ze fluiten en hun onvrede uiten op bepaalde momenten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen