KNVB opent kantoor in Philips Stadion van PSV

11 maart 2015, 15:44

De KNVB huurt met ingang van volgend seizoen een kantoorruimte in het Philips Stadion. De Nederlandse voetbalbond heeft met PSV overeenstemming bereikt over een huurovereenkomst voor tien jaar. Het kantoor in Eindhoven wordt 'een van de drie landelijke steunpunten van waaruit alle competitiezaken voor amateurvoetballend Nederland worden geregeld', meldt de bond.

Een ander steunpunt bevindt zich in Zeist (het bondsbureau), het derde steunpunten moet in de regio Zwolle opgezet worden. "Vanuit Eindhoven gaan we alle competitiezaken voor het amateurvoetbal van Zuid-Nederland organiseren", stelt interim-directeur amateurvoetbal Hans Spierings op de website van de KNVB. "Dat gebeurt nu nog vanuit Breda en Nieuwstadt, maar gaan we dus vanaf één plek doen. Dit kantoor in Eindhoven is daarvoor de ideale locatie. Het ademt voetbal en ligt heel centraal."

De KNVB betrekt het kantoor in het Philips Stadion, omdat het naar eigen zeggen 'voetbal zo goedkoop mogelijk aanbieden'. De bond werkt momenteel nog vanuit zeven kantoren, terwijl drie panden voldoende moeten zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen