FC Groningen geeft Van der Velden geen nieuw contract

Ger
11 maart 2015, 16:46

FC Groningen gaat na dit seizoen niet verder met Nick van der Velden. De noorderlingen zullen de aflopende verbintenis van de aanvallende middenvelder niet verlengen. De 33-jarige Van der Velden speelde tot nu toe 46 wedstrijden voor FC Groningen. De afgelopen periode was hij niet meer zeker van een basisplaats.

De beslissing van FC Groningen zal Van der Velden hebben verrast. Vorige week liet de routinier nog weten zijn loopbaan graag te willen afsluiten in Stadion Euroborg. Van der Velden maakte in het shirt van RKC Waalwijk zijn debuut in het betaalde voetbal. Daarna speelde hij voor FC Dordrecht, AZ en NEC. In de zomer van 2013 ging Van der Velden bij zijn huidige club aan de slag.

Naast Van der Velden neemt FC Groningen komende zomer ook afscheid van Hilal Ben Moussa en het momenteel verhuurde tweetal William Troost-Ekong en Paco van Moorsel. Verder mogen beloften Noureddine Boutzamar, Burak Saban en de aan Cambuur uitgeleende Ron Janzen na deze voetbaljaargang uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen