Mourinho verzucht: "PSG heeft verdiend gewonnen"

12 maart 2015, 08:20   Bijgewerkt: 12 maart 2015, 14:39

Chelsea had goede papieren om de kwartfinale van de Champions League te halen. The Blues speelden de heenwedstrijd tegen Paris Saint Germain in Frankrijk met 1-1 gelijk en kwamen in de return op Stamford Bridge in de eerste helft al met een man meer te staan, door een rode kaart voor Zlatan Ibrahimovic. Toch werd Chelsea verslagen door PSG, het werd 2-2 na verlenging. Manager José Mourinho vindt het resultaat meer dan terecht.

"Paris Saint Germain heeft verdiend gewonnen", sprak Mourinho na de uitschakeling. "Als een team twee corners niet kan verdedigen en op die manier twee doelpunten incasseert en als een team niet kan omgaan met de druk van een situatie met een man meer in het eigen stadion, dan heeft het geen recht op een overwinning. Het was eenvoudig voor hen: tien man, defensieve organisatie, counteraanval, wachten op het juiste moment en onze fouten. Ze hadden niets te verliezen en verdienden dit resultaat", aldus de Portugees.

Mourinho had niet verwacht dat het CL-avontuur op deze manier zou eindigen. "Ik wil graag weten hoe dit kan. Het kwam als een verrassing voor mij. Ik ben teleurgesteld, maar probeer het wel te relativeren. De tegenstander was beter, het gevoel heerst dat we verdiend verloren hebben. Maar we moeten niet treuren, we kunnen kampioen worden in de Premier League. Het is nog steeds een fantastisch seizoen, met ook de League Cup-winst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen