Kazim nog niet fit: "Het is afwachten of hij PSV haalt"

12 maart 2015, 10:57

Colin Kazim-Richards bracht, om het herstel van zijn hamstringblessure te bevorderen, een bezoek aan de Servische 'wonderdokter' Mariana Kovacevic. De spits van Feyenoord is echter nog niet speelklaar voor de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht van komende zaterdag. Kazim mikt op het treffen met PSV van volgende week, zodat hij misschien wordt opgeroepen voor de Turkse nationale ploeg, die op 28 maart tegen Oranje speelt.

"Colin kwam zelf met deze oplossing en wij vonden: baat het niet, dan schaadt het niet", stelt coach Fred Rutten in het Algemeen Dagblad. "In het verleden gingen spelers van PSV ook naar die vrouw toen ik trainer was. Maar we rekenen niet op hem voor de wedstrijd tegen FC Dordrecht. En of hij PSV thuis haalt, is ook afwachten", legt de trainer van Feyenoord uit.

Miquel Nelom kan weer in actie komen bij Feyenoord, maar Luke Wilkshire is nog niet hersteld. Sven van Beek is geschorst en zal waarschijnlijk worden vervangen door Khalid Boulahrouz. "Van Beek zit bij de voorselectie van Oranje en dat is in mijn ogen terecht. Eerder dit seizoen vond ik het te snel, nu heeft hij ook in grote wedstrijden laten zien wat hij waard is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen