'Koch gaat contract bij PSV met drie jaar verlengen'

12 maart 2015, 10:35

Menno Koch heeft zijn kruisband en meniscus afgescheurd, maar dat weerhoudt PSV er niet van om de verdediger een nieuwe contractaanbieding voor te schotelen. Het twintigjarige talent, dat in de tweede seizoenshelft op huurbasis bij NAC Breda speelt, staat op het punt om zich langer te verbinden aan PSV. Dat meldt BN De Stem.

De onderhandelingen zitten in de afrondende fase. Koch gaat zijn contract bij PSV met drie jaar verlengen, waardoor hij tot medio 2018 zal vastliggen in het Philips Stadion. Beide partijen verwachten dat het nieuws binnenkort naar buiten gebracht kan worden. De vervelende blessure is niet van invloed op de besprekingen.

"Het is fijn om te horen dat je gewaardeerd wordt", reageert Koch. "Ondanks de korte periode hier, heb ik er een toptijd gehad en heb ik mezelf kunnen profileren. Goed om te weten dat NAC me opnieuw zou willen huren. Een mooi compliment. Ik had hier graag doorgezet en het seizoen afgemaakt, omdat ik voelde dat we aan iets moois bezig waren."

Ondertussen hoopt NAC de verdediger opnieuw te kunnen huren. Koch wordt begin april geopereerd en moet daarna zes tot negen maanden revalideren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen