Real Madrid spreekt vertrouwen uit in Ancelotti

12 maart 2015, 13:53

Real Madrid maakte eerder op de dag bekend dat het in de middag een persconferentie zou beleggen, waardoor er veel geruchten ontstonden over een vertrek van trainer Carlo Ancelotti uit het Estadio Santiago Bernabéu. Het bleek echter een storm in een glas water te zijn, aangezien voorzitter Florentina Perez een persmoment heeft ingelast om te benadrukken dat de Spaanse topclub het vertrouwen van de clubleiding geniet en zodoende aanblijft als coach.

Een ontslag van Ancelotti zou ook niet heel logisch zijn. Real Madrid plaatste zich – met pijn en moeite – voor de kwartfinale van de Champions League en staat in de titelrace slechts één puntje achter op koploper FC Barcelona. Derhalve leek het nog niet nodig om een noodgreep te doen, in de vorm van een trainerswissel. Wel is duidelijk dat er werk aan de winkel is voor De Koninklijke: van de afgelopen vijf wedstrijden in Primera División werden er drie niet omgezet in een overwinning en midweeks werd er, zonder fatale gevolgen, in de CL met 3-4 verloren van Schalke 04.

De 55-jarige Ancelotti kan dus opgelucht ademhalen, aangezien aan alle geruchten een einde zijn gekomen. "Wat er ook gebeurt in de komende dagen, Ancelotti zal de coach van Real Madrid blijven", sprak preses Perez in zijn verklaring.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen