Vitesse en Bosz gaan jaar langer met elkaar door

12 maart 2015, 16:01   Bijgewerkt: 12 maart 2015, 16:07

Het lag al een tijdje in de lijn der verwachting, maar er was donderdagmiddag witte rook te zien in de Gelredome: Peter Bosz heeft zijn contract bij Vitesse met één jaar verlengd. Dat melden de Arnhemmers via de officiële kanalen. De keuzeheer kende een uitermate teleurstellende eerste seizoenhelft met de club uit Gelderland, maar wist met Vitesse op te krabbelen naar de zesde plaats in de Eredivisie.

"Ik heb het in Arnhem goed naar mijn zin en ik kan met een goede staf en selectie werken. Ik heb ook steeds laten doorschemeren dat ik hier wilde blijven", zegt Bosz over zijn contractverlenging bij Vitesse. De 51-jarige Apeldoorner tekende in de zomer van 2013 een contract voor twee seizoenen in Arnhem, waar hij destijds Fred Rutten opvolgde.

Technisch directeur Mo Allach heeft al meerdere malen aangegeven dat hij de samenwerking met Bosz graag wilde verlengen en is blij dat het er nu van gekomen is. "Peter Bosz past in de voetbalfilosofie van Vitesse, waarin wij aanvallend en aantrekkelijk voetbal willen spelen. Ook speelt Peter een belangrijke en inspirerende rol in de verdere voetbaltechnische ontwikkeling van de club."

Bosz was als speler al drie jaar, tussen 1981 en 1984, verbonden aan Vitesse en gaat nu dus voor een derde seizoen als trainer van de Arnhemse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen