UEFA gaat rode kaart Ibrahimovic niet seponeren

12 maart 2015, 20:00

De rode kaart die Zlatan Ibrahimovic woensdag kreeg in de return van de achtste finales van de Champions League tegen Chelsea blijft staan, zo heeft een woordvoerder van de UEFA donderdag laten weten tegenover de Franse televisiezender BeIn Sports.

Na iets meer dan een half uur spelen op Stamford Bridge trok de Nederlandse scheidsrechter Björn Kuipers een directe rode kaart voor Ibrahimovic, na een overtreding van de Zweedse spits van Paris Saint Germain op Chelsea-middenvelder Oscar. De beslissing van Kuipers was niet onomstreden, maar de UEFA schaart zich dus achter onze landgenoot. Volgende week hoort Ibrahimovic voor hoe lang hij geschorst wordt. Ondanks het rood voor de oud-Ajacied schaarde Paris SG zich, na verlenging, bij de laatste acht van het miljoenenbal.

Na afloop haalde Ibrahimovic al uit naar de Chelsea-spelers. "Ik weet niet of ik hier boos van moet worden of gewoon om moet lachen. Toen ik de rode kaart zag dacht ik 'die man weet niet wat hij aan het doen is'. Maar dat is niet het ergste. Dat was dat alle Chelsea-spelers erbij stonden. Er stonden veel baby's om me heen", mopperde de Zweed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen