PSV mist Arias opnieuw, Rekik en Maher keren terug

Ger
13 maart 2015, 15:31

PSV-trainer Phillip Cocu kan zondag in het thuisduel met FC Groningen niet beschikken over Santiago Arias. De rechtsback neemt nog altijd niet deel de training van de Eindhovenaren. Zijn herstel neemt meer tijd in beslag dan verwacht. De van blessureleed herstelde Karim Rekik en Adam Maher keren op hun beurt wel weer terug bij de wedstrijdselectie.

"Het is fijn om te zien dat de spelers weer zijn aangesloten", aldus Cocu op de website van PSV. "Rekik en Maher hebben volledig meegetraind. Ze zijn fit. Het is belangrijk dat zij de training goed hebben afgesloten." Met Stijn Schaars gaat het volgens de coach ook de goede kant op. "Hij heeft laatst weer negentig minuten gespeeld en kwam zonder klachten uit die wedstrijd. Fysiek ging het goed. Het is nu een kwestie van ritme opdoen."

Cocu is op zijn hoede voor de komende tegenstander. "FC Groningen heeft behoorlijk wat kwaliteit in huis, we moeten attent zijn op spelers die uitstekende individuele kwaliteiten hebben. Maar bij ons zijn de resultaten goed en dat zie je terug bij de spelers, die plezier uitstralen op de training", zegt Cocu. "Als we op dezelfde manier spelen als tegen Ajax, met flair en een hoog tempo, dan is de kans denk ik groot dat we drie punten gaan pakken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen