Stegeman waarschuwt: "ADO klapt er vanaf het begin op"

Ger
13 maart 2015, 15:38

Trainer John Stegeman van Heracles Almelo verwacht zondag een zware wedstrijd bij ADO Den Haag. Beide clubs zijn nog niet zeker van een langer verblijf in de Eredivisie. In tegenstelling tot ADO staat Heracles momenteel echter onder de nacompetitiestreep.

"Ik verwacht dat ze er alles aan gaan doen om zich veilig te spelen. Het is voor beide partijen een hele belangrijke wedstrijd", aldus Stegeman op de clubwebsite. "Ik denk dat ADO er vanaf het begin op klapt, daar zullen we ons tegen moeten wapenen. Ik vind dat ze een ploeg hebben met veel power, in Michiel Kramer hebben ze een gemakkelijk scorende spits waar veel beweging omheen zit. Maar we moeten het zelf doen, het heeft niet veel zin om naar de ploegen rondom ons te kijken."

Stegeman kan niet beschikken over Bryan Linssen (geschorst), Bart Schenkeveld (knie) en Mike te Wierik (nog niet helemaal wedstrijdfit). "Mike heeft deze week een halve wedstrijd gespeeld in de beloften. Zijn herstel verloopt boven verwachting, hij gaat dinsdag tegen Jong Roda JC hopelijk een hele wedstrijd spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen