Go Ahead wil NAC pijn doen: "Voor hen is het aan- of afhaken"

13 maart 2015, 16:07

Voor het betere degradatievoetbal kunnen liefhebbers dit weekend terecht in Breda. In het Rat Verlegh Stadion speelt NAC, dat onder de rode streep staat, tegen Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer heeft vier punten meer dan de Brabanders en staat op de veilige vijftiende plaats, die NAC graag wil overnemen.

Foeke Booy, de trainer van Go Ahead, doet op de site van zijn club geen moeite om het belang van het duel te bagatelliseren. "We staan voor een cruciaal duel. Dat voelen wij, dat weten wij. Wij kennen het belang." Hij benadrukt dat de belangen voor beide teams groot zijn. "Voor NAC is het een kwestie van aan- of afhaken, voor ons is een kwestie van wegwezen. Uit die zone, op weg naar het heilige doel, directe handhaving."

"We moeten in een heel mooie ambiance de strijd aangaan, tegen NAC spelen en niet tegen onszelf. Als wij winnen, zetten we NAC op zeer grote achterstand. Een prachtige uitdaging. Een enorme kans die we moeten aangaan", vervolgt de coach, die in de zomer stopt. "We moeten het met onze voeten laten zien. Onszelf tonen. De spelers hebben op de training een goede vorm laten zien. Voor mij is dit een wedstrijd om naar uit te kijken."

Go Ahead Eagles mist middenvelder Sander Duits die te veel last heeft van een voetblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen