Succescoach kan bijtekenen in Oss: "Intentie om eruit te komen"

13 maart 2015, 18:14

De kans is groot dat Wil Boessen ook volgend seizoen op de bank zit bij FC Oss. Het contract van de succesvolle trainer loopt komende zomer af, maar beide partijen zijn al in gesprek over een langere samenwerking. Met Boessen op de bank legde FC Oss onlangs beslag op de derde periodetitel in de Jupiler League. Daarnaast staat de club, vorig seizoen nog voorlaatste, momenteel zesde op de ranglijst.

Door deze successen is het geen wonder dat FC Oss verder wil met de 50-jarige Boessen en ook de coach ziet een langer verblijf wel zitten. "We hebben twee keer met elkaar gesproken. De intentie is er om eruit te komen. Maar ik wil met deze club vooruit en verder professionaliseren. Over dat soort zaken hebben we het nu. Maar daar komen we wel uit", aldus de oud-trainer van VVV Venlo en Fortuna Sittard bij Omroep Brabant.

Door de goede prestaties en de periodetitel droomt Oss inmiddels van de Eredivisie. Promoveren kán, denkt Boessen. "We zijn niet veel minder dan andere ploegen, maar alles moet meezitten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen