Monaco beleeft goede generale voor CL-return met Arsenal

13 maart 2015, 22:23

AS Monaco kent een uitstekende aanloop naar de return tegen Arsenal in de achtste finale van de Champions League. Vier dagen voor de wedstrijd tegen de ploeg uit Londen, waar het op eigen veld een 3-1 voorsprong verdedigt, won het in competitieverband met 3-0 van Bastia.

De wedstrijd tegen Bastia verliep zoals iedereen in Monaco ongetwijfeld vooraf hoopte. De bezoekers waren geen partij en na één helft was de buit al binnen voor de thuisploeg. Het stond toen al 2-0, bovendien stond Bastia na een rode kaart voor Diakité met tien man. Namens Monaco scoorden Anthony Martial en Matheus Carvalho, tussendoor miste Kurzawa een penalty. Direct na de pauze bepaalde Martial de eindstand op 3-0.

Met de 3-0 op het scorebord kon coach Leonardo Jardím in het laatste half uur zijn betere spelers naar de kant halen, om ze enige rust te gunnen met het oog op de wedstrijd van dinsdagavond. Aan de klassering op de ranglijst in Frankrijk verandert de zege van Monaco niets, de ploeg blijft op de vierde plaats. De achterstand op koploper Lyon, dat zondag de topper tegen Olympique Marseille speelt, bedraagt zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen