Rekik wil blijven: "Hartstikke naar mijn zin bij PSV"

14 maart 2015, 09:36

Karim Rekik werd de afgelopen twee seizoenen door PSV gehuurd van Manchester City en de kans is groot dat hij ook volgend seizoen door de Engelsen wordt uitgeleend aan de Eindhovenaren. De verdediger koerst namelijk af op contractverlenging in Manchester, waar hij zijn huidige verbintenis volgend jaar afloopt en dat is waarschijnlijk goed nieuws voor PSV.

"Ik heb een gesprek gehad met City en daarin hebben ze aangegeven dat ze mijn contract willen verlengen en dat ze me volgend seizoen weer ergens willen stallen", zegt Rekik in De Telegraaf. Hij is verbaasd over de berichten dat Manchester City hem na dit seizoen wil verkopen. "Daarover heb ik helemaal niks gehoord van de mensen bij City die ik kan en moet vertrouwen. Als het zo zou zijn, waren ze wel naar mij toegekomen om dat te zeggen."

Hij hoopt zelf dat hij ook volgend seizoen het shirt van PSV draagt. "Het is nog open waaraan City me dan zou willen verhuren, maar ik heb het zelf hartstikke naar mijn zin bij PSV. Hier weet ik wat ik heb. De mensen zijn ook top. Het is voor mij zeker een optie om nog een jaar terug te komen. Uiteindelijk ben ik ook afhankelijk van wat Manchester City wil. Maar als PSV Champions League speelt, is dat niet alleen voor mij interessant, maar ook voor City."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen