Vitesse verslaat AZ: "Wij hebben harder gevochten"

14 maart 2015, 11:19

Vitesse wist vrijdagavond de prima vorm van het kalenderjaar 2015 door te trekken. De formatie van Peter Bosz won in eigen stadion met 3-1 van AZ, dat nog altijd vierde staat. Trainer Bosz spreekt van een belangrijke overwinning.

"Wilde je nog wat dan moest je winnen van AZ. Dat hebben we gedaan. Ik vond het ook verdiend", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "We hebben er wel heel hard voor moeten werken. Het begin was voor AZ. Uit het niets scoorden wij. Daarna ontspon zich een open wedstrijd, waarin beide ploegen niet echt grip hadden."

Middenvelder Davy Pröpper vindt ook dat zijn ploeg terecht heeft gewonnen. "Wij hebben er harder voor gevochten. Soms kun je op die manier wedstrijden winnen", zegt hij tegen FOX Sports. Hij ziet dat de mentaliteit bij Vitesse verbeterd is. "We hebben nu het gevoel: tot hier en niet verder. We hadden zoveel tegenslagen dat je dat gevoel krijgt."

Vitesse staat drie punten achter nummer vier AZ en ook de derde plaats is in zicht. Daar staat Feyenoord, met vier punten meer dan de Arnhemmers. Pröpper hoopt dat zijn team nog voor een stunt kan zorgen door beide teams in te halen. "We zijn zo goed bezig, zo'n mooie reeks, we komen steeds dichterbij. Waarom niet?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen