Oss vloert ook Roda JC: "Dit is een gek clubje"

14 maart 2015, 12:36

FC Oss is bezig aan een geweldig seizoen. De Brabanders legden twee weken terug op beslag op de derde periodetitel in de Jupiler League en zijn ook na dat succes blijven zegevieren. Vrijdagavond werd Roda JC met 1-0 over knie gelegd, waardoor Oss nu op de vijfde plaats staat.

Doelman Luuk Koopmans weet dat er dit seizoen bijzondere dingen gebeuren in Oss. "Een gek clubje, dat FC Oss", lacht hij in gesprek met Omroep Brabant. "Het ene jaar sta je onderaan en het andere sta je bijna bovenaan. Vandaag stonden er een paar andere jongens in vergelijking met vorige week in het veld. En we blijven gewoon winnen. Dat biedt perspectief. Want hiermee om kunnen gaan, zegt dat we en uitgebalanceerd elftal hebben. Jongens die willen knokken voor elkaar. Ik denk dat we in de nacompetitie zeker een kans maken."

Trainer Wil Boessen wist dat er veel kwaliteit in zijn ploeg zat. "Maar de vijfde plaats verwacht je niet", bekent hij. "De selectie is topfit. Dat bezorgt me een luxeprobleem, want nu moet ik keuzes maken. Wekelijks moet ik zeven man passeren en op de tribune laten plaatsnemen. Het is zaak hen gemotiveerd en scherp te houden. Tot op heden lukt dat. Maar als er frustraties en problemen komen, dan bestaat de kans binnen drie weken tot plek twaalf terug te zakken. Maar kunnen spelers hun teleurstelling blijven verwerken, dan kan FC Oss heel ver komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen