Cambuur-aanvaller: "Twijfel of ik nog profvoetballer wil blijven"

14 maart 2015, 14:51

Bob Schepers vertrekt na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk bij SC Cambuur, waar hij niet voorkomt in de plannen van trainer Henk de Jong. De 22-jarige buitenspeler baalt dat hij vrijwel nooit in de wedstrijdselectie zit en denkt er serieus over na om na dit seizoen te stoppen met profvoetbal.

"Vorige week heb ik met technisch manager Marcel Keizer gesproken. Hij heeft gezegd dat mijn contract in principe niet wordt verlengd. Dat wil ik zelf ook niet, ik wil niet nog zo'n jaar", zegt Schepers in de Leeuwarder Courant. "Ik zit überhaupt te dubben of ik profvoetbal wil blijven spelen", zegt hij eerlijk. "Mijn zaakwaarnemer is hard bezig deze zomer nog iets voor me te vinden. Stel dat er clubs uit de eerste divisie komen, dan is de kans groot dat ik stop. Ik wil niet ten koste van alles in het profvoetbal blijven. Er moet iets veranderen, zowel op het veld als in mijn hoofd. Er zijn momenten dat ik er echt geen plezier meer in heb."

Schepers verwacht dit seizoen geen waarde meer te hebben voor de ploeg uit Friesland. "Het is frustrerend om niet meer bij de wedstrijdselectie te zitten. Ik heb het gevoel dat het hier nu wel een beetje klaar is. Ik denk niet dat er nog iets gaat gebeuren, al blijf ik mijn best doen."

De buitenspeler beleefde in het seizoen 2010/11 zijn doorbraak in Leeuwarden, waarna hij verkocht werd aan FC Utrecht, dat hem nog wel een jaar liet rijpen bij Cambuur. Na dat seizoen vertrok hij naar Utrecht, waar hij in anderhalf jaar tijd achttien competitieduels speelde. Hij maakte daarin één goal. In de winter van 2013 nam Cambuur hem weer over van Utrecht. Dit seizoen kwam hij in zes competitiewedstrijden in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen