Wereldgoal voorkomt negende nederlaag op rij niet voor QPR

14 maart 2015, 15:53

De degradatiezorgen van Queens Park Rangers zijn dit weekend weer toegenomen. De Londense ploeg staat achttiende en verloor vanmiddag (zaterdag) met 3-1 van stadgenoot Crystal Palace, dat knap twaalfde staat. De nederlaag was voor QPR alweer de negende op rij in de Premier League.

QPR, dat nog zonder de geblesseerde Leroy Fer speelde, had in de rust al geen zicht meer op een resultaat. De thuisploeg had voor de pauze namelijk al gezorgd voor een ruime 3-0 voorsprong, waardoor de punten al min of meer in de tas zaten. Na de pauze tekende QPR overigens voor de mooiste treffer van de middag. Matt Phillips knalde in de 83ste minuut de bal van ongeveer veertig meter stijf in de kruising. De fraaie treffer leverde QPR echter niets op, omdat Wilfried Zaha, James McArthur en James Ward voor een 3-0 voorsprong hadden gezorgd.

De Londense promovendus moet door de nieuwe nederlaag naar beneden kijken. Burnley, dat evenveel punten heeft, en hekkensluiter Leicester City komen later dit weekend nog in actie in de Premier League.