Valdés vindt concurrent De Gea beste keeper ter wereld

14 maart 2015, 16:35

Víctor Valdés kwam afgelopen zomer op transfervrije basis naar Manchester United en is er nog in geslaagd om veel te wedstrijden te keepen in Engeland. Dit komt volgens de Spaanse doelman door zijn concurrent David De Gea, die bezig is aan een geweldig seizoen. Volgens de oud-sluitpost van FC Barcelona is er op dit moment geen beter keeper dan De Gea in de wereld.

Valdés moet zijn eerste speelminuten in de competitie nog maken voor Manchester United. "Ik wacht op mijn kans en probeer tijdens elke training aan de coach te laten zien wat ik in huis heb", zegt hij op de clubsite. "Maar David zit momenteel op een zeer, zeer hoog niveau. Ik denk dat hij de beste keeper ter wereld is op dit moment. Dat maakt het moeilijk voor mijn om te spelen, dat moet ik accepteren."

Valdés vindt zijn landgenoot beter dan Thibaut Courtois (Chelsea) en Manuel Neuer (Bayern München), zo laat hij weten. "Voor mij is David nu de beste. "Ik zie hem elke dag op de training, en zie hem wekelijks spelen. Zijn optredens zijn geweldig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen